The Shed – Malvern

Residential

The Shed – Malvern

Details

To create additional living space off the Period style home, an urban tilt slab two story renovation featured five automated lifting, vertical opening, panel windows set on a slope complete with custom made aluminum laser etched text control panel.

In addition, Drof Design also fabricated and installed an internal, integrated steel balustrade leading up to the additional living area which houses two stainless steel, customised shelving units with a retro style curved frontage.  External steel panel glazed doors exit into backyard to decking which houses a customised fire pit complete with lid. This project was completed once the expansive customised sliding steel gate was fitted.

View Alll Projects

Let's Work Together.

If you would like to know more about the Drof Design process from concept to installation, please get in touch. We're excited to bring your ideas to life.

Enquire Now